מצרכים
לבצק:
1 קג קמח מנופה
2 שקיות סוכר וניל
400 גרם חמאה
9 כפות סוכר
2 שמנת חמוצה גדולה
9 חלמונים
גרידת לימון
1 שקית אבקת אפייה
2 שמנת חמוצה גדולה
למלית:
2 אינסטנט פודינג
2 כוסות סוכר (כוס חד"פ שתיה קרה)
9 חלבונים
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
לערבב את כל החומרים ביחד עד ליצירת בצק. לשים במקרר ללילה.
הכנת המלית:
בסמוך להרכבת העוגיות, מקציפים את החלבונים במיקסר וכאשר מתחיל להיווצר קצף נוסיף בהדרגה את הסוכר. נקציף עד לקבלת קצף נוקשה. נוריד את מהירות הערבוב ולהוסיף את אבקת האינסטנט פודינג ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
הרכבה:
לחלק את הבצק ל6 חלקים ולרדד דק דק. למרוח את המלית לגלגל לרולדה. להכניס למקפיא לכשעה על מנת שיהיה ניתן לחתוך מבלי לפגוע בצורת השושנים. להוציא מהמקפיא ולחתוך, לסדר בתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות 10-15 דקות עד הזהבה עדינה. לפזר אבקת סוכר ולהגיש.