בראוניז של יגב בוכשטב

מצרכים:  

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
  • חצי כוס קמח + כפית אבקת אפייה

הוראות הכנה:

  • אפשר עם קערה ומזלג, אפשר עם קערה ומטרפה. אני הכנתי במיקסר על מהירות בינונית.
  • שמים בקערת המיקסר חמאה, ביצים, סוכר ומקציפים עד לקבלת עיסה בהירה ואוורירית
  • ממיסים במיקרו את השוקולד המריר.
  • מוסיפים לקערת המקסר וממשיכים בהקצפה עוד דקה
  • מוסיפים את אינסטנט הפודינג  ועוד שני סיבובים בלבד עם המיקסר
  • נשארה אבקה על הדפנות? לא משנה
  • מוסיפים את הקמח ועוד שני סיבובים
  • לא לערבב הרבה. עם מרית לאסוף הכל ולערבב עוד פעמיים וזהו
  • בתבנית חד פעמית בינונית מרססים מעט שמן ויוצקים הבלילה
  • בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ25-30 דקות
  • שימו לב, אם מכניסים קיסם הוא יכול להיות טיפה רטוב, הבראוניז מתקשים באויר
  • ואל תתנו להם להתייבש בתנור. מזהירה בשנית שלא יתייבשו כי אז הלך כל הטעם! תהנו

לגרסה כשרה לפסח:

להחליף חצי כוס קמח ברבע כוס קמח תפוחי אדמה + רבע כוס קמח מצה דק

מתכון וצילום באדיבות  דורית מנו-טל-אור - אתר סוויט-דולי

שתפו את המתכון של יגב
יגב בוכשטב (35)

יגב, בן לאורן ואסתר, אח בכור לנופר ויובל, ובעל לרימון. הוא נולד וגדל בקיבוץ נירים, למד תיאטרון רחוב וג'אגלינג. הוא אוטודידקט, קורא ספרים רבים, וחובב בישול מגיל צעיר. עולם המוזיקה הוא חלק עיקרי בחייו, הוא למד בעצמו לנגן על כלי נגינה רבים ומיוחדים כמו צ'לו, קלרינט, מלודיקה, אורגן ועוד. הוא בנה גיטרות חשמליות ואפילו ניהל אולפן הקלטות. את אשתו, הכיר בנעוריהם כשניגנו יחד ורק לאחר 17 שנות ידידות נפל להם האסימון, והשניים התחתנו בחתונה צנועה בקורונה.

יגב ואשתו רימון נחטפו מביתם בנירים. רימון שוחררה בעסקת החטופים, יגב נותר בשבי.

הכנתם את המתכון של יגב?

אל תשכחו לצרף את הסיפור של יגב.

ניתן להוריד את הגלויה המעוצבת בלחיצה על הכפתור:

המתכונים שהכנתם

שלחו לנו תמונה של העוגיות ותייגו אותנו ואת עמוד המשפחה, הפיצו את הסיפור שלהם וביחד נדאג שכולם יזכרו שהם עדיין שם.