מצרכים
2 ביצים
שליש כוס שמן (80 מל)
שליש כוס סוכר (60 גרם)
תפוח גדול חתוך לקוביות קטנות
שליש כוס מים (80 מל)
כוס קמח תופח
כפית אבקת קינמון
לקראמבל:
שליש כוס קמח רגיל (45 גרם)
רבע כוס אגוזים /שקדים טחונים (30 גרם)
כף גדושה סוכר
3 כפות שמן
תהליך ההכנה
מחממים תנור מראש ל 180 מעלות.
מערבבים כל מצרכי הקראמבל לתערובת פירורית. בקערה נפרדת מערבבים היטב ביצים עם סוכר, לאחר מכן מוסיפים את התפוח, השמן והמים ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת. מעל מפזרים את תערובת הפירורים של הקראמבל.
מכניסים לתנור ל 35-40 דקות.