סופלה שוקולד של עפר קלדרון

מצרכים

100 גרם קוביות שוקולד קפוא (ליצירת ליבה רכה)
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה מומסת
1 כוס סוכר
1 כף קקאו
5 ביצים טרופות
חצי כוס קמח תופח

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד, החמאה, הסוכר והקקאו. מוסיפים את הביצים והקמח עד לתערובת אחידה. יוצקים בכל מנג'ט חצי גובה מהבלילה ומניחים קוביית שוקולד קפוא. אופים כ 15 דקות על 180 מעלות.

לגרסה כשרה לפסח:

להחליף את חצי כוס הקמח תופח ברבע כוס קמח תפוחי אדמה + רבע כוס קמח מצה דק + כפית אבקת אפייה

מתכון באדיבות המשפחה

שתפו את המתכון של עופר
עופר קלדרון (53)

עפר בן של כוכבה ודויד אח יחיד לניסן .נולד וגדל בחיפה . הגיע לנגב והתאהב בטבע במרחבים בפשטות ובשקט. הקים משפחה עם 4 ילדים והעביר להם את אהבתו לטיולים בארץ ובעולם, לרכיבה על אפני שטח, לבניה והטסת טיסנים ולעבודת כפיים ועץ.

הוא נגר מוכשר יצירתי בעל ידי זהב, מקצועי ופדנט במקצועו. פתח יזמות של נגריה ובניית מטבחים מפוארים, פרגולות ורהיטים מעץ. כמו כן עסק בהגברה למוסיקה לארועים וחגים. איש חם, מצחיק וקליל ,אוהב חיים, מוסיקה, חיות, חברים, אחראי, עם לב רחב ותמיד נכון ואוהב לעזור ולתת לכולם. ב7.10 נחטף והופרד מילדיו ומשפחתו. הלב נקרע!

שם מלא לתפילה | עפר קלדרון בן כוכבה

הכנתם את המתכון של עופר?

אל תשכחו לצרף את הסיפור של עופר.

ניתן להוריד את הגלויה המעוצבת בלחיצה על הכפתור:

המתכונים שהכנתם

שלחו לנו תמונה של העוגיות ותייגו אותנו ואת עמוד המשפחה, הפיצו את הסיפור שלהם וביחד נדאג שכולם יזכרו שהם עדיין שם.