מצרכים
500 גרם קמח לבן
כפית גדושה של אבקת אפיה
כף מלח דק
כוס שומשום
כוס שמן קנולה
כוס מי סודה קרים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את החומרים היבשים ביחד. לאחר מכן מוסיפים שמן וסודה בהדרגה ומערבבים בכף עץ עד שמתקבל בצק אחיד שנפרד מדפנות הקערה,ולשים מעט בידיים.
מחממים תנור ל180 על מצב טורבו, ומרפדים תבניות בנייר אפייה, קורצים כדורים קטנים מהבצק, מגלגלים לנחשים, ויוצרים את הצורה המוכרת של עבאדי.
אופים כ30 דקות עד הזהבה, מכבים את התנור ומשאירים את הדלת פתוחה לרווחה על מנת שהעוגיות יתייבשו בפנים. לאחר מכן שומרים בכלי סגור.