מצרכים
200 גרם מרגרינה
200 (1 כוס) גרם סוכר לבן
80 (חצי כוס) גרם סוכר חום דחוס
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
325 גרם (2 ורבע כוסות) קמח
כפית סודה לשתיה
קורט מלח
260 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני גבוה (190 מעלות).
לערבב את המרגרינה (או החמאה) עם הסוכר ולהוסיף את הביצים ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אוורירית. להוסיף את הקמח, מלח והסודה לשתיה ולבחוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב היטב ביד. ליצור גבשושיות מדודות בעזרת כפית על תבנית אפייה במרווחים של 5 ס"מ בין העוגיות. לאפות כ-10 דקות.
ליצירת עוגיית לב – ליצור צורה כללית של לב לפני האפיה, ולאחר האפייה (כשהעוגיות עוד רכות וחמות) לקרוץ באופן מדויק באמצעות חותכן בצורת לב.