מצרכים
8 ביצים מופרדות
כוס ורבע סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים אמיתי סחוט
גרידת תפוז
שתיים וחצי כוסות קמח אוסם
אבקת אפייה
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים, וכשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל.
כאשר הקצף יציב נוריד מהירות ונוסיף את החלמונים, השמן, מיץ התפוזים וגרידת התפוז. לאחר מכן נוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
נעביר את התערובת לתבנית ונאפה בתנור שחומם מראש ל150 מעלות לשעה ורבע. ניתן להגיש עם אבקת סוכר או סירופ מעל.