מצרכים
2.5 כוסות (מדידה) קמח
1 שקית אבקת אפייה
¾ כוס סוכר חום כהה
¾ כוס סוכר לבן
מעט מלח
3 ביצים
¾ כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
1 שקית שוקולד צ׳יפס
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני. מכניסים את כל המצרכים חוץ מהשוקולד לקערה, ומערבבים עד איחוד מלא. מוסיפים את השוקולד לתערובת ומערבבים שוב.
משטחים בתבנית חד פעמית בגודל A4 או אחרת זהה לה בגודלה, ואופים כ-25 דקות או עד השחמה. חותכים את העוגה לריבועים מיד עם הוצאתה מהתנור.