מצרכים
1 חבילה מרגרינה ללא מלח בטמפרטורת החדר
3/4 כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח רגיל
1 שקית סוכר וניל
1/2 כפית מי ורדים
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה
לערבב את המרגרינה, הסוכר וסוכר הווניל במערבל מזון. להוסיף בהדרגה את הקמח, מי הורדים והאגוזים.
לשטח על משטח מקומח חלק מהבצק בעזרת מערוך עד לעובי של 1 ס״מ. וליצור בעזרת כוס סהרונים.
להניח את הסהרונים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה במרווחים שווים (3 ס״מ זה מזה) ולאפות בתנור חם בחום 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד לקבלת צבע חום בהיר.
להניח להתקרר ולאחסן בקופסא אטומה. לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר לקישוט.