מצרכים
1 כוס סוכר
חצי כוס קקאו
חצי כוס חלב
רבע כוס יין
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית רום
100 גרם מרגרינה/חמאה
500 גרם ביסקוויטים
אופן ההכנה
מערבבים בסיר סוכר וקקאו ומוסיפים חלב, יין, וניל ורום. מחממים על האש תוך כדי ערבוב התערובת.
כאשר הבלילה מגיעה לרתיחה והסוכר נמס, מורידים מהאש וממיסים את המרגרינה בתוך התערובת.
מפוררים את הביסקוויטים ומוסיפים לתערובת השוקולד. את העיסה מניחים על נייר אפייה בצורת גליל צר ומכניסים למקרר לכמה שעות. פורסים לפרוסות דקות ומגישים.