המצרכים
380 גרם קמח לחם
8 גרם מלח
20 גרם שמרים טריים
45 גרם סוכר
200 גרם ביצים
30 גרם חלב
190 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
למלית:
300 גרם סוכר
30 גרם קינמון
140 גרם חמאה רכה
סירופ סוכר:
100 גרם מים
100 גרם סוכר
רויאל אייסינג גבינה:
100 גרם חמאה רכה
150 גרם אבקת סוכר
150 גרם גבינת שמנת
אופן הכנה
הכנת הבצק:
שמים את כל החומרים מלבד החמאה במיקסר עם וו לישה ולשים כ15 דקות במהירות נמוכה, מעלים ל2 דקות במהירות גבוהה. מוסיפים את החמאה בהדרגה לבצק עד לאיחוד מלא.
משטחים קלות על מגש מכוסה ומכניסים למקרר ל12 שעות.
הכנת המלית:
מערבבים את כל החומרים ביחד.
הרכבה:
מרדדים את הבצק הקר למלבן באורך של 50 ס״מ וברוחב של 40 ס״מ, מורחים את המלית ומגלגלים מהצד הארוך. מכניסים למקפיא לכ20 דקות וחותכים לשבלולים בעובי של כ2 ס״מ.
מסדרים צפוף בתבנית מלבנית, מכסים בניילון נצמד ונותנים תפיחה של כשעה עד להכפלת הנפח.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה.
מוציאים מהתנור ומיד מספיגים בסירופ סוכר.
מכינים את הרויאל אייסינג גבינה:
מערבבים את כל החומרים יחד ויוצקים על הסינבון כאשר הוא עדיין חם למגע.