מצרכים
לבצק:
3.5 כוסות קמח תופח
200 גרם מרגרינה או חמאה
1 שמנת חמוצה או יוגורט
3 חלמונים
לקרם:
3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבצק יחד עד לקבלת בצק אחיד ולהכניס למקרר לשעה .
להקציף את החלבונים במיקסר במהירות גבוהה. כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף היטב. כשהסוכר הוטמע היטב, עוצרים לרגע את מהירות המיקסר ומוסיפים את האינסטנט פודינג וניל. מפעילים את המיקסר, הפעם במהירות נמוכה ומערבלים עד שאבקת הפודינג נטמעת היטב בתערובת.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, מרדדים כל חלק ומורחים עליו שליש מכמות הקרם. מגלגלים לרולדה. מומלץ בשלב זה להכניס למקפיא לחצי שעה לפחות, זה יקל על חיתוך העוגיות.
חותכים לעוגיות ברוחב של כס"מ וחצי וומניחים על תבנית כשהקרם כלפי מעלה ברווחים גדולים.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני (175 מעלות) עד שמזהיב מעט.