מצרכים
150 גרם חמאה או מרגרינה
200 גרם סוכר
2 חלמונים
1 ביצה
100 גרם קמח
300 גרם קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
קליה מגורדת של חצי לימון
1 כפית ברנדי או קוניאק
ריבת חלב למילוי
קוקוס לציפוי
אופן ההכנה
לחמם תנור ל180 מעלות. לערבב בעזרת כף עץ או במיקסר עם וו גיטרה, את הסוכר עם החמאה עד שמתקבל בצק אחיד. לנפות יחד קמח, אבקת אפיה וקורנפלור. להוסיף לתעורבת החמאה את החלמון, ביצה ולסירוגין את תערובת הקמח. להוסיף את הברנדי וקליפת הלימון.
לרדד את הבצק על משטח מקומח לעובי חצי ס"מ. לחתוך לעיגולים בקוטר 3-4 ס"מ לפי הטעם. להניח את תבנית מרופדת בנייר אפיה.
לאפות כ-12 דקות עד שהעוגיות מתייבשות. לצנן, למרוח בריבת חלב ולגלגל בקוקוס