מצרכים
200 גרם חמאה
כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
2 ביצים
3 כוסות קמח
כפית סודה לשתיה
300 גרם (3 חבילות) שוקולד חלב
100 גרם (חבילה) שוקולד לבן (אפשר להחליף חלק או הכל למריר אם מעדיפים)
מעט מלח גס
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל170 מעלות.
קוצצים את כל השוקולד ושמים בקערה בצד.
ממיסים את החמאה ומערבבים עם הסוכר (הלבן והחום) והביצים (ממליצה בשלב זה לערבב עם מטרפה). מוסיפים את הקמח והסודה לשתיה ומערבים עד לקבלת בצק רך. מוסיפים את רוב השוקולד (או כולו)
יוצרים כדורים ומסדרים עם רווחים על תבנית עם נייר אפיה. מפזרים למעלה את מה שנשאר לנו מהשוקולד + כמה גרגרים של מלח גס על כל כדור (זה משדרג ברמות!)
מכניסים לתנור ל8-10 דק'. לאחר האפיה נותנים לזה מעט להתקרר ולהתייצב, ואוכלים בתיאבון (: