מצרכים:
לתחתית פירורים:
חבילה וחצי של פתיבר
50 גרם חמאה
למלית:
3 כפות אבקת סוכר
חבילת אינסטנט פודינג וניל
500 מ"ל שמנת להקצפה
2 שקיות סוכר וניל
500 גרם גבינה לבנה
200 גרם גבינת שמנת
1 מיכל שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
הכנת התחתית:
מפוררים את הביסקוויטים לפירורים דקים, ממיסים את החמאה ומערבים יחד.
2/3 מהתערובת משטחים בתחתית התבנית, את השאר הפירורים שומרים לפיזור מעל העוגה בסיום ההכנה. מכניסים את התחתית לקירור.
הכנת המלית:
מקציפים את השמנת להקצפה עם הפודינג וניל, שקית סוכר וניל אחת וכף אבקת סוכר.
מקציפים את הגבינות ביחד עם השמנת החמוצה, 2 כפות של אבקת סוכר ושקית סוכר וניל אחת.
מערבבים את תערובת הגבינה עם הקצפת המוקצפת, ושופכים על התחתית שיצרנו קודם. מעליה מפוררים את הפירורים ששמרנו ומכניסים לקירור לשעתיים נוספות.